I SKRIFT

“Hör man cookies n beans på scen är det svårt att inte ta till det utnötta ordet ”osvenskt”. Tre kvinnor som sjunger så starkt, strävt och självklart melodramatiskt, både var för sig och tillsammans. Som klarar sig utan kompband, med bara sina egna, help me write my essay write my essay for me akustiska gitarrer och kanske ett munspel. Som känns så stabilt förankrade i americanamyllan att man önskar dem en karriär på andra sidan Atlanten.”
Nils Hanson-Dagens nyheter

“Det här gillar jag. Tre stämmor som inte är överdrivet synkroniserade med varandra ger en viss råhet och kärvhet. Tydliga karaktärer.
Och dom lyckas ofta få till en distinkt livekänsla i produktionen. Mycket nerv och närhet och känsla.”
Dennis Andersson-BAROMETERN

“…genomgående för hela skivan är en “jordig” produktion, där gitarrsträngarna får skorra och trummorna klingar varmt och naturligt – långt ifrån det slicka Nashvilleidealet som anammats av svenska countrykollegor som Calaisa, Jill Johnson och Abalone Dots.”
Jens Höglin-Dagbladet

“Med sin formidabla stämsång och varsamma help me write my essay write my essay for me instrumenthantering så gör trion låtarna till sina. Man önskar att fler artister hade samma självförtroende.”
Anders K Gustafsson-Dalarnas tidningar

“Det är romantik, det är sorg, det är glädje och eufori – allt producerat med självklar känsla av Kristofer Åström. Enkelt, avskalat.”
Gaffa 4/6 stjärnor

“…tjejerna lyckas med trovärdigheten; som bäst är det här jordnära americana av finaste märke. Och stämsången ger verkligen rysningar.”
Karin Fredriksson-HD

“De tre rösterna i denna Stockholmstrio är dessutom alldeles fantastiska tillsammans.”
Anders Tapola-Smålandsposten

“Tre distinkta och personliga röster, närmare Emmylou/Linda/Dolly-trion än slentrianjämförelsen Dixie Chicks men framför allt personliga och som gjorda för varandra.”
Nöjesguiden Article Source help with assignment writing.

NYHETSBREV
Email---------------------
NÄSTA GIG

6 Maj: TV4 Bingolotto

9 Maj: SVT Gomorron

25 Maj: Uppsala, Katalin

26 Maj: Helsingborg, Tivoli

Se alla datum och info.